طراحی و توسعه: نگار عقیق
برای آنها که میخواهند قدری بیشتر بدانند که مرزهای جغرافیایی ریاضیات تا کجاها گسترده شده و فتح این قلمرو قرار است چه غنایمی به همراه داشته باشد!
فکر می کنم شما هم با من هم عقیده باشید که هر چند حوزه ی آموزش ریاضی، مدتهاست سمت و سوی نگاه علاقمندان و گاه شیفتگان بسیاری را به خود جلب کرده، اما علی رغم تمام این اشتیاق ها و با وجود انتشار مقالات خواندنی و دلچسب بسیار در این حوزه، هنوز کتابی که بتواند به عنوان یک منبع درسی جامع یا تا حدی جامع! مورد استفاده قرار گیرد، رونمایی نشده (شما اگر سراغ دارید با طیب خاطر پذیرا هستم).
بهترین منبع به زبان مادری! به زعم من، سندی است که اسم کاملش طولانی است: «تحلیل خط مشی ها، اسناد مصوّب، پژوهشها و منابع معتبر مرتبط با حوزه ی یادگیری ریاضی»! که ما نزدیکترها بعد از ایجاد یک صمیمیت نسبی و کسب حسی کمابیش خودمانی، اسمش را گذاشته ایم «سند پژوهش ها»!!
تنظیم این سند بیش از دو سال به طول انجامیده و جمعی از متخصصین حوزه ریاضی، آموزش ریاضی و برنامه ریزی درسی با همکاری تنی چند از پژوهشگران حوزه تعلیم و تربیت در نگارش آن دست داشته اند و در مجموع می شود آن را سند پشتیبان مناسبی برای حوزه آموزش ریاضی به شمار آورد.
از آنجا که می دانم اغلب ما منابع ارزشمند بی شماری در دست داریم که حتی یک ورقش را هم نخوانده ایم و آنها را فقط در صف کتابهای نخوانده و لیست to do چیده ایم، هر بار به تناسب بحثی که با شما خواهم داشت، چند ورقی از آن را خلاصه می کنم و با هم مطالعه می کنیم. در پاسخ به پرسش مربوط به پست قبل و دغدغه ی ارائه ی تبیینی از چیستی یا چرایی ریاضیات، این چند صفحه را از من به یادگار داشته باشید تا بعد…